Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن رعنایی گفت: به واسطه مصوبات ستاد ملی کرونا و اقداماتی که از طرف سازمان بیمه سلامت انجام شد، تمدید دفترچه بیمه سلامت همگانی و بیمه روستایی تا شهریور ۱۴۰۰ انجام شده تا از مراجعه افراد به دفاتر پیشخوان جلوگیری شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن رعنایی، مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار عصراترک اظهار داشت: در سال ۹۹ با تشخیص اولیه کرونا سه هزار و ۷۵۰ با علائم بیماری تنفسی که دارای دفترچه بیمه سلامت بودند، در سراسر استان بستری شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد هزینه های افراد بستری شده توسط کرونا در بیمارستان ها توسط بیمه پرداخت می شود، گفت: در سال گذشته مبلغ ۱۶ میلیارد تومان توسط بیمه سلامت خراسان شمالی به بیمارستان های طرف قرارداد پرداخت شده است.

رعنایی اضافه کرد: لازم به ذکر است که به واسطه مصوبات ستاد ملی کرونا واقداماتی که از طرف سازمان بیمه سلامت انجام شد، سال ۱۳۹۹ بیش از ۱۴۴ هزار دفترچه بدون حضور افراد و به صورت سیستمی تمدید اعتبار شد.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: علاوه بر این در سال ۱۴۰۰ نیز این روند تمدید دفترچه بیمه سلامت همگانی و بیمه روستایی که ۶۰۰ هزار نفر هستند، تا شهریور ماه سال جاری انجام شده است تا از مراجعه افراد به دفاتر پیشخوان جلوگیری شود.

وی بیان داشت: نکته قابل توجه این است که براساس مصوبات ستاد کرونا و بیمه سلامت در کشور استحقاق سنجی باتوجه به شرایط فعلی حذف شد و بدون نیاز به استحقاق سنجی تمدید اعتبار انجام می شود.

رعنایی ادامه داد: همچنین هیچ سقفی برای میزان روزهای بستری بیمار و نیازشان به خدمات درمانی، نه تنها در رابطه با بیماری کرونا بلکه در مورد هیچ بیماری وجود ندارد.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی اظهار داشت: به طور متوسط در سطح استان و کشور برای هر بیمار مبتلا به کرونا مبلغ ۶ میلیون تومان هزینه دارد که از این میزان ۹۰ درصد توسط بیمه و ۱۰ درصد توسط فرد بیمار پرداخت می شود.

رعنایی با اشاره به اینکه براساس مصوبات ستاد ملی کرونا افراد مبتلا به کرونا که فاقد بیمه هستند، به محض بستری در بیمارستان دفترچه دریافت می کنند، گفت: در زمان بستری در بیمارستان نیازی به ارزیابی وسع وجود ندارد و از طریق مددکاری بیمارستان و خانواده بیمار پیگیری ها انجام و دفترچه صادر می شود.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی یادآور شد: طی این مدت مشکلی بابت بیماران کرونایی و عدم دریافت خدمات بیمه ای گزارش نشده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بیمه سلامت خراسان شمالی دفترچه بیمه سلامت مصوبات ستاد انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۹۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد

جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشورهای در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشورها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشورهای دیگر به تولید ناخالص داخلی آن‌ها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • همتی: دولت ۶۰۰ هزار میلیارد پول چاپ کرده | از زمان هوخشتره تا شهریور ۱۴۰۰ بیشتر!
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • حس خوب حمایت
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی